biobio.ge
ქართულ სიმინდზე გაზრდილი
ჯანსაღი კვება
როგორ ავარჩიოთ ქათამი
როგორ გავაცალოთ მკერდის ფილეს კანი და ძვალი?
  1. კანის მოსაცლელად,  მოკიდეთ კანს ხელი ფილეს ყველაზე სქელ ადგილას და აახიეთ. უფრო მოხერხებულად  რომ დაიჭიროთ,  შეგიძლიათ ნაჭრის ხელსახოცი გამოიყენოთ.
  2. ხორცისგან ძვლის მოსაცილებლად, მჭრელი დანით ააჭერით ხორცი ნეკნებს, მეორე ხელით  ფრთხილად ააცალეთ ხორცი,   დანა  ძვალთან რაც შეიძლება ახლოს  გეჭიროთ.
  3. თეთრი მყესი მკერდის ქვედა ნაწილზე საკმაოდ უხეშია, ამიტომ აუცილებლად უნდა მოვაშოროთ.  მყესის  ბოლო თითებით დაიჭირეთ და დანის დახმარებით მოაცალეთ ხორცს.

<< დაბრუნება
biobio.ge