biobio.ge
ქართულ სიმინდზე გაზრდილი
ჯანსაღი კვება
როგორ შევწვათ ქათამი
როგორ შევინარჩუნოთ წვნიანი მკერდი?
  1. დააფარეთ ქათამს  მკერდზე ფოლგა ან ცხიმწასმული ქაღალდი და მოხსენით მაშინ, როცა ქათამი მზად იქნება, რათა კანი მხოლოდ შეიბრაწოს და შეწითლდეს.
  2. დააფარეთ მკერდს ბეკონის ან ლორის ნაჭრები, ან დაადეთ ნაღების კარაქის ნაჭრები.
  3. თხლად დაჭრილი კარაქი   მკერდთან კანქვეშ შეუცურეთ, ამისათვის თითებით ფრთხილად აუწიეთ კანი და ნელ-ნელა მოაცილეთ ხორცს.
  4. ხშირად, დაახლოებოთ 10 წუთში ერთხელ მოასხით მკერდს შეწვისას გამოსული წვენი.

<< დაბრუნება
biobio.ge