ქართული
English
ქართულ სიმინდზე გაზრდილი
მთავარი
გვერდი
პროდუქციის
კატალოგი
სად
შევიძინოთ
რა არის
ახალი
ჯანსაღი
კვება
რჩევები
რეცეპტები
წარმოება
ჩვენი კომპანია
ფრინველის საკვები
ინკუბატორი და ფერმები
ხორცის დამუშავება და დისტრიბუცია
კომპანიის სურსათის უვნებლობის პოლიტიკა
ჩვენს
შესახებ
კონტაქტი
ბიუ–ბიუ–ს
შესახებ
კორპორატიული ჟურნალი
!ვაკანსიები!
პრესა ჩვენს შესახებ
ჯანსაღი კვება
როგორ ავარჩიოთ ქათამი
როგორ ავარჩიოთ ქათამი?
სად შევიძინოთ ქათამი?
როგორ დავანაწევროთ მთლიანი ქათამი?
როგორ გამოვაცალოთ ქათამს ხერხემლის ძვალი?
როგორ გამოვაცალოთ ბარკალს ძვალი?
როგორ მოვაცალოთ ძვალი ბარკლის ძირს?
როგორ გავაცალოთ მკერდის ფილეს კანი და ძვალი?
როგორ მოვაცალოთ ქათამს კანი?
როგორ შევინახოთ ქათამი?
როგორ გავალღოთ ქათამი?
ზოგადი რჩევები
როგორ მოვხარშოთ ქათამი
ბულიონი
რამდენი წყალია საჭირო?
რომელი ბოსტნეული და მწვანილი გამოვიყენოთ?
როდის ჩავაყაროთ მარილი?
ბულიონის ფერი
როგორ მოვხადოთ ქაფი?
როგორ მოვხარშოთ ქათამი ისე, რომ მივიღოთ ნაზი ხორცი?
ორთქლზე მოხარშვა და მსუბუქი ხარშვა
როგორ შევწვათ ქათამი
ღუმელში შებრაწვა
მარინადი, მარილი და სანელებლები
ქათმის შეკვრა
როგორ შევინარჩუნოთ წვნიანი მკერდი?
რამდენი ხანი უნდა ვწვათ და რა ტემპერატურაზე?
შემწვარი ქათმის დაჭრა
ტაფაზე შეწვის ძირითადი წესები
როგორ გამოვიდეს შემწვარი ფილე ნაზი და წვნიანი?
როგორ ჩავშუშოთ ქათამი
რა ჩავშუშოთ?
რომელ ჭურჭელში ჩავშუშოთ?
რაში ჩავშუშოთ?
როგორ მოვამზადოთ სუბპროდუქტები
სუბპროდუქტები