ასე ამზადებენ ფრთებს ამერიკის შეერთებულ შტატებში! უფრო სწორედ, იქ შექმნეს პირველად, დღეს კი მთელს მსოფლიოში ამზადებენ. სიცხარის სასურველი დონე თავად განსაზღვრეთ, მაგრამ საზოგადოდ, ტობასკოს სოუსის 3-4 წვეთის ჩამატება სრულიად საკმარისია. სიცხარის მოყვარულთათვის კი შეგიძლიათ ეს სოუსი მაგიდასთან მიიტანოთ... |
|
12 ცალი ფრთა
3 კბილი ნიორი
2 სმ ნედლი კოჭა (ჯანჯაფილი)
½ ჭიქა პომიდვრის წვენი
½ ჭიქა კარგი კეტჩუპი
¼ ჩ/კ ყავისფერი შაქარი
4 ს/კ ღვინის ძმარი
¼ ჩ/კ დაფქული ძირა
¼ ქარის სუნელი
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
ტობასკოს სოუსის რამოდენიმე წვეთი
მარილი და ახლადდაფქული პილპილი