biobio.ge
ქართულ სიმინდზე გაზრდილი
რეცეპტები
ქათამი ბროწეულის ბაჟეში

მთლიანი ქათამი 1 ცალი

ნიგოზი 300 გრ.

ნიორი 2 კბილი

ბროწეულის წვენი 250 გრ.

დაღერღილი წიწაკა ¼ ჩ.კ.

მარილი 1/2 ჩ.კ.

ქათამი ბროწეულის ბაჟეში

მომზადების წესი:

  1. ქათამს გააცალეთ კანი და გაჭერით.
  2. მოაყარეთ მარილი.
  3. ტაფაზე დაასხით ზეთი და მოათავსეთ ქათამი.
  4. შეწვით ორივე მხრიდან.
  5. ბლენდერში ჩაყარეთ ნიგოზი, ნიორი, დაღერღილი წიწაკა და მარილი.
    დაუმატეთ ბროწეულის წვენი.
    კარგად დააბლენდერეთ.
  6. ბროწეულის ბაჟე მოათავსეთ ჯამში და ჩააწყვეთ შემწვარი ქათმის ნაჭრები.
  7. სურვილისამებრ მოაყარეთ ბროწეული.

ისიამოვნეთ!


Notice: Undefined variable: product_query in /home/biobio/public_html/modules/recipes/includes/inner_part.php on line 62
biobio.ge